Nærbø IL

Bruk av overårige spillere
Utdrag av breddereglement angående bruk av overårige spillere:
25.01|Alf Morten Skeie|861 visninger

 Informasjon til klubbene : Vi bruker RFK sitt breddereglement
 

Utdrag av breddereglement angående bruk av overårige spillere:

Det er disse regler vi forholder oss til i Kvia Serien noe som også fremkommer i informasjons skriv.
Vi forbeholder oss ved mulighet om mistanke om fravikelse av disse regler, der vi møter på kamp og sjekker alder på spillere.  Dette er også noe vi vil følge nøye med på ved eventuelt sluttspill.


 

 

§ 2-3 UNNTAK FRA KRAVENE TIL ALDER

(1) I alle aldersklasser opp til og med junior, kan et lag pr. kamp benytte inntil 2 overårige spillere i elleverfotball og nierfotball. I øvrige spillformer kan 1 overårig spiller benyttes. Overårig spiller kan ikke benyttes på lavere lag dersom klubben stiller lag i spillerens egen aldersklasse. Overårig spiller kan ikke være mer enn ett år for gammel og kan i samme sesong ikke spille på lag i sin egen aldersklasse eller høyere. Begrensningene i tredje og fjerde setning gjelder ikke i klassen junior kvinner.

 

§ 2-4 DISPENSASJON FRA KRAVENE TIL ALDER

  1. I alle aldersklasser opp til og med junior kan klubben av sosialmedisinske årsaker søke kretsen om dispensasjon fra aldersbestemmelsene for spiller. Søknaden skal medundertegnes av spillerens foresatte og attest fra lege skal vedlegges. Likeledes kan kretsen på grunnlag av søknad gi spiller i nevnte klasser dispensasjon fra aldersbestemmelsene på grunn av mangel på kamptilbud.
     

 

Ta gjerne kontakt på mail om noe er uklart .  amskeie@lyse.net

 

Mvh Alf Morten Skeie , Kvia Serien

 

Turneringsverktøyet er utviklet av Spoortz AS